15.3.2017

KAI NÄÄ ON JÄÄHYVÄISET

Aivan kuten otsikostakin huomaatte, tänään ei leivota, vaan tänään avaan vähän mun viime aikojen fiiliksiä ja ehkä vähän myös sitä, miksi täällä on ollut välillä hieman hiljaisempaa, eikä blogin sisältö ole ollut ihan sitä, mitä olen halunnut. Leivontabloggaajana oon pystynyt sivuuttamaan helposti kaikki henkilökohtaiset aiheet, joten todellisuudessa ootte nähneet vain murto-osan siitä, mitä blogin ulkopuolella oikeasti tapahtuu. Raotan teille nyt ihan vähän mun kuulumisia, vaikka kaikkea en haluakaan julkisesti kertoa.

Viime vuosina mulle on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista, ehkä vähän turhankin paljon välillä. Mä leivoin, valokuvasin, videokuvasin ja tein postauksia kaikesta huolimatta. Tilanteet muuttuu ja tuntuu hassulta, että leipoisin enää viikottain, kun kroppa ei kestä enää samalla tavalla tiettyjä ruoka-aineita. Etenkin alkuvuoden haasteet myös migreenin ja muiden terveysasioiden kanssa vahvistivat sitä fiilistä, ettei viikottainen herkuttelu oo enää muo varten. 

Nelisen vuotta tätä blogia kirjoitin ja kovasti kehityin. Sain kokea upeita juttuja tuona aikana: yhteistyöpostauksia ja -tapahtumia, yhteistyökumppaneita, blogihuomiointeja, lehtijuttuja, kuuluminen Foodlover -yhteisöön, Indiedaysin 3. inspiroivin ruokablogi -palkinto, leivontakilpailuiden voittoja ja finaaliin pääseminen Koko Suomi leipoo -kilpailussa sekä paljon paljon muuta. En jätä ikinä leipomista, mutta tällä hetkellä se ehkä hieman vain vähenee. Ja älkää huoliko, tuun aina rakastamaan suklaaövereitä ja macaronsseja, aion jatkossakin herkutella niillä! :)

Mietin pitkään ratkaisua ja viimein päädyin siihen, että kaikkea aikansa ja nyt on mun aika toteuttaa muita unelmia. Jätän blogin auki, joten voitte halutessanne ottaa inspiraatiota ja reseptejä tuleviin leipomuksiinne :) Nyt jatkuu mun urakka pääsykoekirjojen kanssa ja kesällä tapahtuu myös siistejä juttuja! Mun menoa voi seurata edelleen Instagramissa, johon varmasti päivittelen myös kaikkia ruokajuttuja jatkossakin, tarvittaessa voit kysellä sitä kautta myös kysymyksiä resepteistä @_hanna_lii (entinen @unelmaaleipomassa).

Kiitos just sulle, joka oot ollut mun blogimatkassa mukana, kiitos Foodlover ja kaikki muut bloggaajat, joilta oon saanut niin paljon inspiraatiota ja tukea. 

Jos joskus tulee vielä mahdollisuus kirjoittaa blogia, voihan olla, että törmätään vielä! 

Haluan toivottaa aurinkoista ja makeaa kevättä!

<3 Hanna


19 kommenttia:

 1. Voi miten surku, sinun blogia on ollut ihana seurata ja täällä on ollut aina mahtavia leivonnaisia. Kaikkea hyvää jatkoon ja uusiin unelmiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :/ Kiva kuulla ja kiitos Roosa sulle kaikista kommenteistasi aina postauksiini <3

   Hyvää kevättä ja leipomisen iloa sinulle!

   Poista
 2. Unelmat on tehty toteuttamista varten, ja täällä leipomispuolella olet saavuttanut ihan uskomattoman paljon noin nuoreksi naiseksi. Toivotan sinulle kaikkea ihanaa, hyvää ja onnellista, Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja <3 Melkoisesti tässä kerkesi kaikenlaista kokemaan blogin aikana kieltämättä :)

   Kaikkea hyvää myös sinulle ja blogillesi :)

   Poista
 3. Kiitos tästä blogista ja ihanista ohjeista! Kaikkea hyvää sinulle! -K-

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi tämä, josta saanut paljon inspiraatiota. Kiitos. Hyvää kevään alkua Hanna! :)

  VastaaPoista
 5. Moikka Hanna,
  on ollut kiva lukea postauksiasi ja saada vinkkejä omiinkin leipomuksiin. Vaikka oletkin jo kaunis aikuinen, silti aina samalla muistelen sitä reipasta tokaluokkalaista Hannaa, jonka tunsin :) Paljon tsemppiä pääsykoekuvioihin! Ja terkkuja niille vanhoille luokkatovereillesi, joiden kanssa olet tekemisissä.

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenni! Kiitos, kun olet ollut matkassa mukana. Aika pitkä matka on tosiaan kuljettu sieltä ala-asteen ekoilta luokilta :) <3 Kiitos!

   Terveiset menee perille :)

   Poista
 6. Toivottelen sinulle hyvää jatkoa ja oikein antoisaa jatkoa elämälle <3. Oli mukava seurata blogia ja myös koko suomi leipoo ohjelmaa <3

  VastaaPoista
 7. Harmillista, mutta niin ymmärrettävää. Bloggaaminen ei todellakaan ole mitään nopeaa puuhaa,vaan tähän menee aikaa tuhottoman paljon. Täytyy leipoa, kuvata, käsitellä kuvat, kirjoittaa reseptit ja blogijutut sekä vielä saada leipomukset syötettyä joillekin.
  Ihanaa kevättä, kesää ja jatkoa sulle Hanna. Oli kivaa tutustua. Ehkäpä meidän polut vielä joskus risteää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin! Moni ei välttämättä ymmärrä miten paljon tähän saa käytettyä aikaa :)

   Iloista kevättä myös sinulle, me törmätään varmasti vielä jossain. Oli kiva tutustua :)

   Poista
 8. Kiitos Tiia :) Ihanaa, että reseptini oli herkullisia <3

  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 9. Ku olit koko Suomi leipoo-ohjelmassa ihailin sua, koska olit niin nuori ja hyvä. Silloin tajusin et toi vois olla mun juttu ja et joskus haluun olla yhtä hyvä.Alotin silloin leipomaan/koristelemaan kunnolla. Olin silloin 11 ja olen siitä asti leiponut. Sun kehitystä on ollu ihana seurata. Ja kiitos kaikesta inspiraatiosta. Kaikkea hyvää sulle.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana! Tuollaset kommentit on parhaita <3 en ikinä uskonut, että voisin inspiroida jotakin noin paljon :) Kiitos sulle, kun olet seurannut mun matkaa alusta asti!

   Hyvää kevättä ja leivonnan iloa!

   Poista
 10. Kiitos ihanista resepteistä, monia oon kokeillu ja on ollut aina yhtä herkullisia!! Brookieita on tullut tehtyä ehkä jo vähän liikaakin :'D Hyvää jatkoa ja kiitos ihanasta blogista! <3

  VastaaPoista
 11. Hei, Näin sinut uutisissa ja mietin missä olen sinut nähnyt joku tuttu jostain. Nimen perusteella löysinkin sinut täältä, Koko Suomi Leipoo ohjelmasta olitkin tuttu! Onnea opiskeluihin! - Leipoja Vaasan seudulta 😀

  VastaaPoista