18.5.2015

NIIN KASARIA! MIKRON SM-KISAT

Hotelli- ja ravintolamuseo järjestää Keittiövälineolympialaiset, joihin minutkin on kutsuttu mukaan. Kilpailu liittyy museon Kasari! - Suomalaisen ruokakulttuurin 80-luku -näyttelyyn. Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Electrolux, Helsingin Mylly, E. Ahlström ja Saarioinen. Mikron SM-kisoihin on valittu neljä ruokabloggaajaa, jotka kisaavat toisiaan vastaan 1980-luvun tyyliin mikroaaltouuneja käyttäen. Tehtävänä on siis kokata kolmen ruokalajin ateria, jossa jokaisessa ruokalajissa on käytettävä mikroa. Mikrokokkauksella en nyt tarkoita niitä valmispitsoja ja -lihapullia, vaan ihan oikeaa gourmet-ateriaa, tai ainakin jotakin sen suuntaista. 

Kilpailun juontajaa ja tuomaroi Sikke Sumari. Lisäksi yleisö saa äänestää omaa suosikkiansa. Kilpailu järjestetään Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1G) lauantaina 23.5. kello 12.00. S-etukortilla katsojat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, muutoin hinta on 4 euroa. 

Mihinköhän sitä on taas tullut lähdettyä mukaan? Enhän ollut edes syntynyt vielä 80-luvulla... Kaikki tieto mikrolla kokkaamisesta rajoittui itselläni vielä vähän aikaa sitten valmistamaani mukimutakakkuun. Mukimutakakuissa palasin ilmeisesti tietämättäni juuri tuolle 80-luvulle. Nyt on kuitenkin aika ottaa mikrokokkaus haltuun!
Kuva: Electroluxin sivuilta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti