1.8.2015

VIDEOTUTORIAALI: KOLMEN ERILAISEN SOKERIMASSAKUKAN VALMISTAMINEN

Kuvasin viimein videon erilaisten sokerimassakukkien valmistamisesta. Toivottavasti pidätte videosta! Postaus on tehty yhteistyössä Unelmakakut.fi kanssa. Tuotteet joita käytän videossa ovat Silikomartin Wonder Cakes -sarjan tuotteita. Tuotteita voi ostaa Unelmakakut.fi verkkosivustolta.

Videolla näkyy kolmen erilaisen kukan valmistaminen. Helpoiten ja nopeiten kukka syntyy käyttämällä valmista silikonista muottia. Silikoninen muotti on siitä kätevä, että sen pinta on tarttumatonta, eikä muottiin tarvitse lainkaan tomusokeria. Taivuttamalla silikonimuottia valmis kukka tipahtaa hyvin muotista ulos. Kauniin kerrostetun kukan saat aikaiseksi käyttämällä pyöreitä muotteja ja suippokärkistä sokerimassatyökalua. Haastavin kukka valmistaa on ehdottomasti ruusu, mutta sitäkin kannattaa rohkeasti kokeilla! Erilaisilla sokerimassatyökaluilla voi muotoilla ja leikata sokerimassaa helposti.

Erityisesti kukkien ja muiden koristeiden tekoon tarkoitetulla erikoissokerimassalla eli kukkamassalla loihdit upeat ja kestävät koristeet, jotka kuivuvat ja kovettuvat nopeasti. Kukkamassaa on saatavilla useissa eri väreissä! Toki voit valmistaa koristeita myös normaalista sokerimassasta, mutta tuolloin niiden kuivamiseen on hyvä varata kauemmin aikaa.

Muista vaihtaa videon asetuksista laatua paremmaksi! :)
Postauksen tuotteet saatu: Unelmakakut.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti