17.9.2015

KARAMELLISOIDUT BANAANIT

Banaanin palaset pyöritellään karamellissa, minkä ansiosta ne saavat ihanan sitkeän ja kinuskisen sokeripinnan. Nam! Nämä ovat parhaimmillaan vaniljajäätelöön kera herkuteltuna, vaikkei maustamaton jugurtti tai kermavaahtokaan huono vaihtoehto olisi. Tämä herkku syntyy todella nopeasti ja vain muutamasta aineksesta!


KARAMELLISOIDUT BANAANIT (2-3 hengelle)
2 kpl kypsiä banaaneja
4rkl fariinisokeria
1rkl voita

LISÄKSI
vaniljajäätelöä

Aloita valmistaminen kuorimalla ja pilkkomalla banaanit. Laita fariinisokeri paistinpannulle ja anna sokerin sulaa. Lisää voi joukkoon, kun sokeri on sulanut. Sekoita tasaiseksi. Älä anna sokerin palaa! Kun sokeri on saanut kauniin karamellisoutuneen värin lisää banaanin palaset joukkoon. Pyöräyttele banaaneja hetken aikaa karamellissa. Tarjoile heti vaniljajäätelön kanssa!








































































































4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa herkulliselta! Taidan huomenna pyöräyttää jälkkäriksi.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Oi nam!! Täytyy ehdottomasti kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä kivan helppo ja herkullinen jälkiruoka! Helppo toteuttaa vähistäkin aineksista! :)

      Poista