7.12.2012

Käääk... Tästä se nyt alkaa!

Aluksi kerron hieman itsestäni, mutta koitan kuitenkin löpistä mahdollisimman vähän, jotta päästään tosi toimiin eli kakkujen ja leivosten pariiin. Uskon sen olevan kuitenkin mahdotonta, sillä suustani pulppuaa sanoja tällä hetkellä =D. Olen siis 16-vuotias lukion ensimmäistä luokkaa käyvä tyttö. 

Olen aina tykännyt laittaa ruokaa, mutta kolmisen vuotta sitten hurahdin täysin kakkuihin ja muihin leivonnaisiin. Nyt sitten päätin aloittaa bloggaamisen ja näyttää teille palan minun omaa rakasta maailmaani. 

Oikeastaan olen täysin itse oppinut, eli mitään koulutusta minulla ei vielä ole, vaikkakin se on haaveissa lukion jälkeen. Parilla Pullahiiren kakkukurssilla olen käynyt, varmaankin parisen vuotta sitten ja yhdeksännellä luokalla  pääsin kakkukeisarille tet-harjoitteluun kahdeksi viikoksi. 

Olen osallistunut myös pariin kakkukilpailuun; Stockmannin kakkukilpailussa pääsin 16 parhaan joukkoon ja maku-lehden kakkukilpailussa 20 parhaan joukkoon. Näistä kakuista voin tehdä postauksen jossain vaiheessa. 

Kaikki kuvat ja reseptit blogissani ovat omiani ellen toisin mainitse, joten toivoisinkin, ettet kopioi kuvia ilman lupaani. Kommentteja ja kehitysideoita toivoisin saavani, ja jos on ihan käytännön neuvoja ja niksejä kokeneemmilta konkareilta, niin niitä saa myös laittaa minulle päin :).Jos on jotain pulmia ja kysymyksiä, niiin yritän vastata niihin parhaani mukaan :) Pyrin päivittämään blogiani vähintään kerran viikossa, joskus useammin ja joskus harvemmin. 

Aluksi blogillani on tietysti vain vähän lukijoita, mutta blogiani saa linkittää ja toivonkin, että pikku hiljaa blogini alkaisi saavuttaa suurempaa kävijämäärää. Jotta tämä toteutuisi, tarvitsen teidän apua ihanat lukijat :)

Etenen kuitenkin pienin askelin ja ken tietää millainen blogini on kahden vuoden kuluttua?

         
 Hanna <3

5 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogillesi! Muistan kyllä hyvin ensimmäisen blogikirjoitukseni 2007 :0. Ja hups vain aika mennyt kuin siivillä. :)

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava tulla vierailulle blogiisi. Herkullisia leivonnaisia upeisiin kuviin ikuistettuna. Vaikutat jo aikamoiselle jauhopeukalolle nuoresta iästäsi huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkitän sinut listaani Pipari! Kiitos kommentistasi. On tullut kyllä aika paljon leivottua :)

   Poista
 3. Kaksi vuotta bloggaamisen parissa menee kuin hujauksessa! Oma blogini täytti syksyllä 5v ja sitä ihan havahtui siihen kuinka aika on voinut mennä noin nopeasti.. Ja rakas harrastus senkuin pysynyt :)

  Olet ehtinyt leipoa jo vaikka mitä, olet kyllä erityisen taitava. Jatka samaan malliin!! :)

  Mukavaa alkanutta vuotta, ja mukavia hetkiä bloggailun parissa :)

  VastaaPoista