3.10.2013

ME NAISTEN LEHTIJUTTU

Nyt kaikki lehtikauppaan uutta Me Naisten numeroa ostamaan Tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä on nimittäin monisivuinen juttu minusta ja Suomen valloittaneesta leivontabuumista. 
Vietin mukavan iltapäivän lehden toimittajan ja valokuvaajan kanssa meillä kotona. Iltapäivään sisältyi paljon jutustelua ja tottakai leivontaa. Lehteen päätyikin pari omaa reseptiäni, joten ei muuta kuin testailemaan. Me Naisten nettisivuilta löytyy myös lehdessä olevan sokerimassakuorrutteisen kakun resepti.

10 kommenttia:

 1. Täytyykin käydä heti tänään ostamassa irtonumero!! :)

  VastaaPoista
 2. pitääpä käydä hakemassa =)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tää sun blogi! :) Vaikka löysin sen vasta tänään. Ihana huomata, että muutkin nuoret rakastavat leipomista. Ihania reseptejä, tulee varmasti kokeiltua ainakin muutamaa. Itse olen 18-vuotias. Ja jotenkin tuntuu, ettei ainakaan mun kaveripiiristä löydy ainuttakaan leipomisesta kiinnostunutta :)

  -Johanna

  VastaaPoista
 4. Hitsi, nythän mää vasta hokasin, että sä oot siellä telkussa, hatun nosto, hienosti selviydyt, toivottavasti ihan voittoon saakka, sussa on ainesta! :) Hyvää syksyä ja ihania leivontahetkiä!

  VastaaPoista
 5. Täytyypi hakea lehti ja tsemppiä mittelöihin !!!

  VastaaPoista
 6. :) kiva juttu! ja komeasti sujuu myös telkkarissa, lycka till!

  -Sokerimuruja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille ihan super paljon kommenteista, jotka kirjoititte! :)

   Poista
 7. Ihana juttu oli lehdessä susta! Pohdiskelin itsekkin pitkään, josko hakisin kisaan mukaan, mutten uskaltanut vielä lähteä kokeilemaan. Siks on niin erityisen jänskää seurata sun etenemistä kilpailusta, kun ollaan saman ikäsiäkin <: Ihanan luontevasti osaat olla kyllä kameran eessä, mukavaa seurailla(:
  Sait musta muuten uuden lukijan, ihana blogi!

  Täältä löytyy mun omat höpinät, jos tahdot kurkistaa!
  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kun jätit kommenttia! Ainakaan itse en ole törmännyt kovinkaan moneen nuoreen bloggaajaan, joten olikin kiva löytää blogisi!

   Poista