Pehmeät suklaamuffinssit yhdistettynä kevyeksi vatkattuun kermavaahtoon ja tuoreisiin marjoihin on jotakin niin ihanaa ja suussa sulavaa! Nämä nousivat itselläni top-listalle ja ehkä jatkossa kehitänkin tästä samaisesta reseptistä myös jotain muita herkkuja! Muffinssien mehukkuus ja pehmeys on taattu, kun jätät ne keskeltä hieman pehmeiksi tai jopa mutakakkumaisen valuviksi. Älä säikähdä, vaikka muffinssit lässähtäisivät hieman uunista oton jälkeen, sillä se kuuluu asiaan, kun niitä ei paista aivan kypsiksi asti.
PEHMEÄT SUKLAAMUFFINSSIT
100g tummaa suklaata (50%)
150g voita
2dl sokeria
2 kananmunaa
2tl vaniljasokeria
1 ¾ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
¾ dl maitoa
PÄÄLLE
kevyeksi vaahdotettua kermaa sokerilla ja vaniljalla maustettuna
tuoreita marjoja
Lisää jäähtyneiden muffinssien päälle kermavaahtoa ja tuoreita marjoja.
kehuinkin näitä jo vastaamalla kommenttiisi,mutta pistän vielä tännekin ulkonäkö- ja valokuvakehut:)
VastaaPoistaLämmin kiitos! :)
PoistaOi, miten herkullisen ja kesäisen näköisiä muffinseja! Täytynee kokeilla näitä vielä kesän aikana :)
VastaaPoistaNämä maistuvat herkullisilta ja olivat kyllä ihanan mehukkaita! :)
PoistaIhanan näköisiä muffinsseja! Taidankin napata ohjeen talteen, kiitos! :)
VastaaPoistaKiva, jos reseptistä on hyötyä! :)
PoistaIhanan näköisiä! Juuri kun sain kokeiltua ruusumuffinsejasi, niin sitten laitat näin herkullisen näköisiä uusia. Taitaa taas mennä kokeilulistalle :))
VastaaPoistaHihii! Näihin muffinsseihin jää sitten koukkuun! Ja muista pitää näitä uuissa tarpeeksi vähän aikaa, jotta mehukkuus säilyy! :)
PoistaSiis apua kuinka hyvännäköisiä muffinseja! Nyt viikonloppuna menee joku tuontyyppinen resepti kokeiluun, ehkä jopa just toi! ;) Kuinka monta muffinsia tosta tulee suurinpiirtein? T: Kaima
VastaaPoistaNoin 12 kappaletta pitäisi tulla! Lisäänkin määrän reseptiin! :)
Poista