20.11.2016

#meollaanfoodlover

Oletteko te jo tutustuneet uuteen upeaan Foodlover -sivustoon? Marraskuun alussa Indiedays ja Blogirinki Media muodostivat yhdessä kolme huikean hienoa pääsivustoa: Indiedaysin, Lifien sekä Foodloverin.

Foodlover on kuin suuri yhteisö, josta löytyy kaikki, mitä tarvitset leivontaan ja ruoanlaittoon. Vajaat 60 eri ruoka-aiheista blogia takaavat monipuolisen ja vaihtuvan sisällön, josta voit poimia omat suosikkireseptisi ja blogit helposti yhdellä kertaa selkeiden tunnisteiden, nostojen ja reseptihaun avulla. Mulle on ainakin tullut vastaan jo monia ihania uusia blogeja seurattavaksi sivuston ansiosta! Mulle tämän #meollaanfoodlover -haasteen heitti ihanat Dr. Sugarin tytöt ja nyt haluankin nostaa esille viisi blogia, joista mä pidän kovasti! 


Leivontablogi, jota olen seurannut jo pidemmän aikaa. Monipuolinen sisältö ja upeat kuvat saavat leivontainspiraation varmasti syttymään. Tykkään kovasti! 

Blogista löytyy niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, joista jokaiselle löytyy takuuvarmasti oma suosikkinsa. Kotimaisia ja puhtaita raaka-aineita arvostava bloggaaja loihtii toinen toistaan upeampia herkkuja! 

Blogissa kokataan yksinkertaista ja aitoa ruokaa rennolla meiningillä. Valoisat ja kauniiit kuvat vakuuttivat mut samantien saaden veden kielelle, ihana blogi! 

Maija kirjoittaa ihanaa ja tunnelmallista blogia, josta löytyy toinen toistaan houkuttelevia arkiruokareseptejä uudella twistillä. Blogin juurespihvit menevät ainakin mulla testiin! 

Rennolla otteella kirjoitettu todella ihana blogi! Blogissa matkustellaan, kokataan ja syödään ulkona. Monipuolinen ja laadukas sisältö tuo halun palata blogiin aina uudelleen ja uudelleen! 

Ensi viikkoon! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti