19.12.2012

Leipäjuuri (ruishapanjuuri) 4. päivä

Nyt leipäjuureni elää neljättä päivää. Nyt juurta voisi käyttää, mutta jos haluat tehdä leivät myöhemmin, niin säilytä juurta jääkaapissa ja ruoki parikertaa viikossa. Laitan leipäpostaukseni varmaankin lauantaina.

Nyt neljäntenä päivänä massa on ilmavampaa, pinnalla olevia kuplia on huomattavasti enemmän ja ne ovat isoja. Kuvassa ei oikein välity kuplien kokoa ja taikinan koostumusta, mutta toivottavasti kuvasta on edes jotakin hyötyä.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva kun laitoit kommenttia, sillä en ollutkaan huomannut, että linkki jonka laitoin, niin olikin lähtenyt pois! Leipäjuuren ohje on tiramisua ennen, mutta nyt tässä postauksessakin on linkki josta pääset sinne :)

      Poista