26.11.2013

KOKO SUOMI LEIPOO -OHJELMAN FIILISTELYÄ

Nyt se on ohi! Ei enää tiistai-iltojen panikointia, jännitystä tai kiljahduksia... En oikein tiedä mistä aloittaa, sillä niin paljon ajatuksia pyörii mielessäni, tai oikeastaan tällä hetkellä vallitsee täysi tyhjyys... Mitä nyt tapahtuu, tuleeko koskaan tälläistä samanlaista mahdollisuutta vastaan? Millainen on ensi viikon tiistai-ilta?

 Ensinnäkin kiitos kaikille ja onnea Anders! Ihan huikeaa, että pääsin kilpailussa näinkin pitkälle, en olisi uskonut! Kiitos niistä kaikista kannustuksista ja tsemppauksista, joita olen saanut ihan teiltä jokaiselta! Finaalipäivä jännitti todella paljon. Teknisessä tehtävässä olimme todella tasaväkisiä. Taidonnäytetehtävän aikataulu olikin sitten todella tiukka, mikä osaltaan lisäsi jännitystä! En tiedä ottiko jännitys vallan, mutta aivan täydelliseen suoritukseen en kuitenkaan pystynyt. Itseäni se ei niinkään harmittanut, sillä sain kaiken kuitenkin esille! Vaikka voitto jäi nappaamatta, se ei kuitenkaan jäänyt kovinkaan paljoa harmittamaan. Tuo edellinen lause saattaa kuulostaa ehkä oudolta, mutta itsekin yllätyin kuinka iloinen olin finaalipäivän jälkeen. Anders oli paras ja paras voittaa. Minulla on vielä monta monta vuotta aikaa hioa taitojani!

Mukana oli epäonnistumisia, rankkoja päiviä, jännitystä ja pelkoa, sekä yöuniin hyökänneitä leipomuksia, silti päällimmäisenä on ilo ja kiitollisuus! Heti ensimmäisestä päivästä lähtien me kilpailijat olimme kuin olisimme aina tunteneet toisemme, juttua ja naurua riitti. Vaikka ikähaarukka oli suuri, se ei menoa ja meininkiä haitannut, ehkä jopa päinvastoin. Nyt on jo ikävä niitä kaikkia tsemppihuutoja, kannustuksia ja yhteisiä hetkiä joita vietimme. Me kaikki kilpailijat pidämme edelleen tiiviisti yhtä ja onkin ihanaa, kun on niin monta leipuriystävää joiden kanssa keskustella ja kysyä neuvoa! Onneksi näemme taas pian!

Jotenkin hassua ajatella, että me kaksitoista kilpailijaa tulemme aina ja ikuisesti olemaan ne ensimmäiset ja alkuperäiset Koko Suomi leipoo kilpailijat. Kesä 2013 tulee ikuisesti olemaan mielessäni! 

Kiitos ja Onnea Anders! Toivottavasti olemme antaneet teille kaikille lisää leivontaintoa ja inspiraatiota! 

Tässä vielä linkki, josta voitte lukea uusimmat kuulumiseni, http://www.mtv.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/koko_suomi_leipoo/uutiset/1836437/koko-suomi-leipoo-mita-hanna-suunnittelee-tulevaisuuden-varalle


Ehkä näette minut vielä tulevaisuudessa! Leipominen jatkuu aina!


76 kommenttia:

  1. Oi kun hienoa kun uskalsit tuollaiseen ohjelmaan osallistua! Onneksi olkoon niin pitkälle pääsemisestä. En valitettavasti itse ole voinut ohjelmaa seurata :( Oli varmasti hurja kokemus :)

    VastaaPoista
  2. Onnea, vaikket sitä ensimmäistä sijaa saanutkaan. Sä oot ollu mun suosikkileipuri koko kisan ajan, ja oon ylpee susta että pääsit finaaliin asti. Onnittelut sulle vielä kerran ja tämän kautta onnitteluni myös Andersille.

    VastaaPoista
  3. Me kummatkin kannustettiin sinua täysillä ja aina tuli hymy huulille kun nauroit niin iloisesti kaikelle! Leivonta on ihana harrastus (ja tottakai joillekin onnekkaille työ), mutta se on parasta silloin kun sitä ei ota niin tosissaan! Onnea mahtavasta kisasta ja mahtavasta sijasta! Meille olet kuitenkin voittaja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi te ootte niin ihania! Kiitos teille niin paljon kannustuksesta! Pitkät kuvauspäivät taisivat vaatia veronsa, sillä naurettua tuli aika paljon... :D

      Poista
  4. Hieno saavutus sinullekin! Onneksi olkoon! =) Rohkeaa lähteä mukaan tuommoiseen ohjelmaan. Itsellä olis varmaan vispilä tippunut tärisevästä kädestä siellä. Kakkuilemisiin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä täytyy olla jopa hieman hullukin kun tuollaiseen kilpailuun lähtee mukaan :D Kakkuilemisiin!

      Poista
  5. Olit uskomaton! Sua oli ihana seurata, koska olet niin positiivinen ja aito luonne :) naurua ei koskaan ole maailmassa liikaa! Olet mielettömän lahjakas, itse olen sua vuotta vanhempi, ja tuo taitomäärä mikä sulla leipomisesta on, tuntuu uskomattomalta.

    Erityisesti mieleeni jäi suklaakakkusi, se oli huikean näköinen (ja varmasti makuinen)!! Olit mun suosikki alusta loppuun ja mun silmissä voittaja :) Jatka leipomista, susta tulee vielä suuri taiteilija leivonnan saralla!

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhuh! Aivan uskomatonta kuulla jotakin tuollaista! Kiitos Paljon! :)

      Poista
  6. Hirmuisen valtavat onnittelut! Täällä meillä kaikki kannustivat sinua, olet tosi taitava ja kekseliäs leipuri :) Pääset ihan varmasti vielä tosi pitkälle leipomustesi kanssa! :)

    VastaaPoista
  7. Onnea! Kyllä jännitti sun puolesta tänään telkkarin äärellä. Voittoa ei tullut mutta jos sulla olisi yhtä monta vuotta ollut aikaa harjoitella kun kilpakumppaneillasi niin olisit vienyt kisn ihan 6-0! :) oot hurjan taitava, tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  8. Ihan huikea ohjelma & kisa näin katsojankin näkökulmasta!!
    Olet kyllä mielettömän taitava ja niin ihanan iloinen aina siellä keittiössä! Jatka samaan malliin! :)
    Ja oikein paljon onnea myös jatkoon,toivottavasti tulevaisuuden ammattikin löytyisi leipomisen parista!!

    VastaaPoista
  9. Paljon onnea sullekin vaikket voittanukaan! :)

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea! Olet tosiaan hurjan taitava ja noin nuorikin vielä . Kuinka pitkälle pääsetkään leipomisen saralla, oletko kenties joskus kaikkien arvostama huippukondiittori :) Aika näyttää, kykyjä sinulla siihen varmasti olisi.

    VastaaPoista
  11. Onnea hienosta suorituksesta ohjelmassa! Ja kiitos Hanna, oot innostanu mut jälleen leipomaan! Iloisuutesi ja innokkuutesi ansiosta oon kokeillu mm. mahdottomia macaronseja! Ja kiitos ihanasta blogista, löytäny jo monia hyviä, kokeilunarvoisia ohjeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että olet kokeillut macaroneja! Ja mahtavaa, että olen innostanut sinua ja ohjeilleni on käyttöä! :)

      Poista

  12. Sun olis kuulunu voittaa! Olit mun suosikki alusta asti <3

    VastaaPoista
  13. Onnea rutkasti hyvästä menestyksestä kisassa!
    Vaikkei voitto nyt osunutkaan kohdalle, sulla on kuitenkin niin upea iloinen asenne ja pääsit hyvin näyttämään taitosi ohjelmassa, joten varmasti löydät kyllä hyvin paikkasi suomalaisten mestarileipojien joukossa! On helppo uskoa että saat tästä hienosti itsellesi ammatin vaikka loppuiäksi!

    VastaaPoista
  14. Onnea Hanna! Aivan upea kisa ja koko ohjelma :) Tyttären kanssa jännitimme sohvalla teidän kilpailijoiden puolesta ja ihailimme samalla kaikkia niitä mahtavia leipomuksia, joita teitte. Tytär (14 v.) innostui myös kokeilemaan macaroneja nähtyään niitä ohjelmassa. Iloinen positiivinen asenteesi ja taitavuutesi leivonnan parissa kantaa varmasti pitkälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että tyttäresi innostui kokeilemaan macaroneja! Kiitos!

      Poista
  15. Voi Hanna mää nii toivoin sun voittua ku noot nii mahottoman taitava ja vielä kova nauramaa :D Yhessä jaksossa näytettii sitä sun naurua enemmänki ja mua nauratti se sun ilosuus iha äänee :D Sulla kyllä tahtoessas o alalla kyllä huippu tulevaisuus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi! Kiva, että olen tuonut hyvää mieltä sinne kotikatsomoihin!

      Poista
  16. harmi ettet voittanut, olit ns mun lemppari kun oot samanikäinenkin ! :D mutta olit mahtava ja leivoit upeesti, onnea !:)

    VastaaPoista
  17. Finaalikolmikossa te kaikki olitte kyllä kovia leipureita! Uskon että oot innostanut muitakin nuorempia leipomaan :) Oot ihanan aito ja iloinen ja pääset varmasti vielä pitkälle!

    VastaaPoista
  18. Onnittelut hienosta suorituksesta! Aavistin Oli hauska kun juoksit oman pisteesi ja jääkaapin välillä! :) Ja mua huvitti kun vastatit Annelle kiireen keskellä finaalissa että "kaikenlaista" kun hän tuli kyselemään mitä teet. Itellä ei ois varmaan hermo pitänyt noin kiireisessä paikassa.

    Leivotaanko leipomoissakin aina noin kiireellä et aikaa on puolitoista tuntia tai 2,5h vai kuuluiko se vain kilpailun luonteeseen? Monesti vaan aatteli et kermavaahdot ym. piti laittaa lämpimiin (tai ainakin itestä tuntui ettei ne ole millään voineet vielä jäähtyä tarpeeksi) leivonnaisiin.

    Kokeilin viikonloppuna keikauskakkua ja oli ihan sairaan hyvää. Pelkäsin että on ällömakeaa mutta jopa minä söin pari palaa helposti. Se oli just sopivaa. Mutta mä sain vain 3 banaania menemään vaikka mielestäni oli samanlainen (leipävuoka) kun sulla. :)

    Hyvää jatkoa,
    t. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kilpailussa meillä oli aika tarkat aikarajat,ehkä kilpailun vuoksi :). Siinä kyllä sai keksiä välillä keinoa, jotta kerman ja kakkupohjan sai kylmettymään hyvin!

      Kiva, kun teit keikauskakkuani! Laitoin ohjeeseen viisi banaania, jotta se on varmasti riittävä määrä. Tietysti se miten leikkaa banaanit, vaikuttaa siihen ,että montako banaania menee. :)

      Poista
  19. Onneks olkoo kisasuorituksista, olit ihan super hyvä!! :) ja ihan mahtava ohjelma!
    - noora

    VastaaPoista
  20. Onnea kun pääsit noin pitkälle!
    Itse olisin ehtinyt tehdä ehkä yhden laisia leivonnaisia tuossa ajassa. :D
    Oli tosi kiva kun kisassa oli loppuun asti vähän nuorempikin kilpailija, vähä piristystä. Toivottavasti ohjelmasta tulee vielä monta tuotantokautta!
    Mutta siis miten se taidonnäytetehtävä oikein meni aina? Siis mistä saitte ne reseptit niihin kakkuihin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidonnäytetehtävissä meillä oli omat reseptit ja teknisissä tehtävissä oli siis tuomareiden antamat reseptit, joita emme tienneet ennakkoon. :)

      Poista
  21. Onnea! Olit alusta sti mun lemppari ja edélleen olen sitä mieltä!:)

    VastaaPoista
  22. Onnittelut Hanna! Olit minun suosikkini ja olisin toivonut sinun voittavan.
    Anja

    VastaaPoista
  23. Onnittelut Hanna, oli mahtavaa seurata sua viikosta toiseen ja täällä myös kovasti kannustettiin sua voittoon, olet todellinen inspiraatio meille nuorille leipureille:) Jään tänne odottelemaan uusia ihania reseptejäsi:)

    VastaaPoista
  24. Onnea todellakin ! Sä olit kyllä munkin suosikki tuossa ihan loppumetreille asti, niin mahtava taito ja tieto sulla on jo takana... Ja mikä parasta ,SUN LUONNE! sä kyllä teit tiistai illoista niin pirteitä, tsempit jatkoon, sä oon <3 loistava persoona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! En olisi ikinä arvannut, että saisin näin paljon ihmisiltä palautetta ja kiitosta!

      Poista
  25. Olit Hanna aivan huikea!
    Ihmettelin mistä oletkaan keksinyt noin ihania reseptejä. :) lisäksi olit todella iloinen, itseänikin alkoi välillä naurattamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reseptien tekemisessä ja kehittelemisessä menee oma aiansa, mutta jossain pään sisällä ne syntyvät :) Kiitos!

      Poista
  26. Onnittelut Hanna hienosta sijasta! finaalikolmikkoon pääseminen on jo voitto. Olitte kyllä tasaväkisiä ja ei kyllä ennalta voinut tietää kuka teistä vie voiton. Ainoa asia mikä minulla nyt harmittaa on se, että ohjelma loppui! Se oli aina tiistaipäivän huipennus. Kiitos hienosta ohjelmasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi maikkarilta on tulossa muiden maiden versioita ohjelmasta, joten niitä vain katselemaan :)

      Poista
  27. Ihana ohjelma ja ihanat kilpailijat! Kaikki finalistit olisitte voineet voittaa! Pakko silti tunnustaa, et finaali vähän lässähti kun sä et voittanut! ;) Tiiätkö tuleeko sarja joskus uusintana?

    VastaaPoista
  28. Onnea Hanna! Jään kaipaamaan hersyvän iloista olemustasi, mutta seurailen jatkossakin leipomuksiasi täällä blogin puolella! Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  29. Ihan mahtavaa miten pitkälle kisassa pääsit, voit olla itsestäsi todella ylpeä! Niin me kaikki muutkin ollaan :) Ja ei se voitto ole tärkeintä, vaan itsensä ylittäminen ja omien tavoitteiden voittaminen. Todella hyvää jatkoa sinulle, pääset vielä pitkälle leipomisharrastuksessasi kunhan uskot itseesi! :)

    VastaaPoista
  30. Onnea huikeasta kisasta!! Saat olla ylpeä itsestäsi!
    t.eve
    ps.just otin uunista sinun ohjeella tehdyn petit four -suklaapohjan. Saas nähdä onnistunko kokoamaan ne.

    VastaaPoista
  31. Nyyh...olisin halunnut, että olisit voittanut. )':

    VastaaPoista
  32. Onnea mahtavasta kisasta!!:)Olit huikea!!!

    VastaaPoista
  33. Onnea todella hienosta suorituksesta!:) Pääset vielä pitkälle!:)

    VastaaPoista
  34. Löysin sun blogin ja oli pakko liittyä heti lukijaks! Sulla on niin paljo ihania reseptejä ja oot inspiroinu niin paljon :)
    Onnea hyvästä kisasuorituksesta!(:

    /cookingwithmarion.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, täytyypä käydä kurkkaamassa myös sinunkin blogisi!

      Poista
  35. Upeaa Hanna, onnea! Ihan mahtavavia suorituksia läpi kilpailun. Aurikoinen peroonasi ja osaamisesi valloitti, olit suosikkini ohjelmassa! Pääset vielä pitkälle, hyvää jatkoa! :)

    VastaaPoista
  36. Hanna olit todella hyvä leipuri! Kokoonnuttiin aina kyseisinä iltoina koko perhe kannustamaan ja ihailemaan sun teoksia! Pikkusisko on ohjelman kautta innostunu ihan hurjasti leipomaan ja saan nyt maistella vähän väliä pirtelöistä kakkuihin. Kun sanoit että paras voittaa, tottahan se on, mutta ollaan koko perhe vahvasti sitä mieltä että voitto oisi kuulunut sulle!

    Tsemppiä!

    Sofie, 17v

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pikkusiskosi on innostunut leipomaan! Ihana kuulla, että kannustitte minua!

      Poista
  37. Onnea paljon Hanna! Olet todella hyvä leipuri ja mielestäni voitto olisi ehdottomasti kuulunut sinulle! :) Mielestäni olet ihanan energinen ja nauravainen tyttö. Koko ohjelma olisi ollut melko tylsä ilman sinua ja jännitin finaali-iltana aivan tajuttomasti, koska toivon kovasti, että sinä voittaisit! Tykkään lukea blogiasi ja onnea vielä! :) Olet mahtava leipuri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka en voittanutkaan, niin bloggaus ja leivonta jatkuu! :) Kiitos kannustuksesta!

      Poista
  38. Moi! Blogi näyttää hyvälle, en tosin tiedä miltä Se ennen näytti. Olit kisassa lasteni suursuosikki! Toivottavasti jatkat jauhot pöllyten leipomista ja innostat samalla muitakin nuoria lieden ääreen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka mahtavaa!

      Kyllä, leivonta jatkuu ja jauhot pöllyää! :)

      Poista
  39. Kiva uus style sivuilla! Vaikka ei siinä edellisessäkään vikaa ollut. Sä osaat leipoa ihan oikeesti ja ihan oikeita leivonnaisia, eli anna tämän ilon näkyä sivuilla jatkossakin niin hyvä siitä tulee!

    VastaaPoista