27.1.2014

VADELMA-PASSIONHILLO

Pikku hiljaa kohti kevättä mennään, vaikka säät ovat vain kylmetäkseen. Kirpakkaan talvipäivään sopii mainiosti tämä vadelma-passionhedelmähillo, joka on osa Dansukkerin blogihaastetta. Tämänkertaisesa tehtävässä meidän tuli valmistaa Dansukkerilta saadusta hillosokerista ruokapöydän pieniä ilopillereitä. Ensimmäiseen haastebloggaukseen pääset täältä. Passionhedelmä on yksi lempihedelmistäni ja vadelma taas yksi marjasuosikeistani. Kun nämä kaksi raaka-ainetta laittaa samaan kattilaan, niin lopputuloksena on jotain niin herkullista! Hillo sopii loistavasti kakun väliin tai lettujen kanssa nautittavaksi, vaniljajäätelön tai jugurtin kanssa taivaallista!


VADELMA-PASSIONHILLO (n.0,4litraa)
200g (pakaste)vadelmia
100g passionhedelmän mehua, ilman siemeniä (n. 7-10 passionhedelmää)
0,5dl omenamehua

Laita kaikki muut ainekset paitsi sokeri kattilaan. Kuumenna seosta kiehumispisteeseen. Lisää sokeri ja keitä hiljalleen n. 10-15 minuuttia, kunnes seos on hieman paksuuntunut. Muista sekoitella hilloa kattilan pohjaa myöten parin minuutin välein. Kaada valmis hillo purkkiin ja siirrä se jääkaappiin kylmettymään. Jäähtyessään hillo paksunee hieman. 




Hillosokeri saatu Dansukkerilta ilmaiseksi testituotteena 


8 kommenttia:

  1. Oi tämä kuulostaa aivan mahtavalta. Passionhedelmä on kyllä oma suosikkihedelmä, joten pakko pistää kokeiluun:)

    VastaaPoista
  2. Okei tätä on testattava! Mikä mieletön makuyhdistelmä♥ Ihanat kuvat muuten tässäkin postauksessa Hanna <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää makuyhdistelmä on kyllä hyvä! Kiitos paljon!! :))

      Poista
  3. Minunkin on vain todettava, että passion ja vadelma toimii varmasti tosi hyvin hillossa. Ennen en ole kuullutkaan siitä, että passionta voisi laittaa hilloonkin. Tulipa taas opittua jotain täällä vieraillessa. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkään en ollut ennen ajatellut, että passionhedelmä sopisi myös hilloon, mutta yhtenä päivänä sain vain tästä hillosta! :)

      Poista
  4. Miten herkullinen idea! Tätä täytyy kyllä kokeilla heti tilaisuuden tullen :)

    VastaaPoista