19.3.2014

OSTOHYVITYSTÄ JA SUKLAATA!

Saan aina silloin tällöin blogini kautta yhteistyöehdotuksia. Joistakin yhteistöistä joudun kieltäytymään ja joihinkin suostun. Mietin useasti, että millaisen haluan blogini olevan ja mllaisia yhteistöitä haluan tehdä. Sain vähän aikaa sitten yhteistyöehdotuksen Ostohyvitys.fi -sivulta. Tähän yhteistyöhön oli pakko tarttua mukaan, sillä mielestäni Ostohyvitys on erittäin nerokas keksintö!

Ostohyvitys.fi -palvelun kautta tekemällä ostoksia voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksista yli 450 verkkokaupassa. Jokaiselle taatusti löytyy mieleisensä shoppailupaikka!  Eli mikä sen parempaa kuin saada ostoksien jälkeen puhdasta rahaa takaisin tilillesi! 

Homma toimii siis näin: Klikkaa itsesi  Ostohyvitys.fi -palvelun sivulle ja luo itsellesi ilmaiset tunnukset. Tunnusten luominen on erittäin nopeaa ja yksinkertaista! Sen jälkeen valitset haluamasi verkkokaupan ja teet ostokset.  Ostoksia tehdessä ei tarvitse kuin kirjautua sisään ja alkaa shoppailla. Niin helppoa! 
Ja ainiin, Saat Fazerin suklaalevyn lahjaksi liittymällä Ostohyvitykseen Unelmaa Leipomassa liittymissivun kautta ja tekemällä sitten jossakin Ostohyvitykseen kuuluvassa verkkokaupassa ostoksen! 

Itse kokeilin Ostohyvitys.fi -palvelun käyttöä Zalandossa. Tällä kertaa ostokseni eivät liittyneetkään leivontaan :) Ostin yhteensä 118e eurolla kengät ja urheilukassin. Ostoksista kertyi ostohyvitystä noin 4 euroa. Eri verkkokaupoista saa tietyn summan rahaa takaisin ostosten loppusummasta riippuen. Toisista saa hieman enemmän ja toisista hieman vähemmän. Ostohyvitys.fi sivuilta näet, kuinka paljon kukin kauppa antaa hyvitystä. Kun hyvityksiä on kertynyt 15 euron edestä, ne voidaan maksaa tilillesi.  

Tässä vielä pari vinkkiä omista suosikki verkkokaupoistani:

Suurin osa ostoksistani tapahtuu nykyään verkkokaupoissa ja olenkin varma, että tulen käyttämään Ostohyvitystä jatkossakin! Aivan huippua!


Postaus tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi -palvelun kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti