30.3.2016

BANAANI-TAATELIHERKUT

Mulla jäi jokunen taateli yli aikaisemmin valmistamistani Twix-patukoista. Halusin kokeilla valmistaa lopuista taateleista herkun/välipalan ja yhdistää siihen banaania ja suklaata. Nam, tuo kolmen kombo toimi loistavasti! Voit säilyttää valmiita herkkuja jääkaapissa tai pakastimessa. Jääkaapissa banaani pysyy pehmeänä, kun taas pakastimessa banaani jäätyy vähän jätskin kaltaiseksi. Meillä osa porukasta söi näitä mieluummin jääkaappikylmänä ja osa piti enemmän pakastetusta versiosta. Suosittelen todellakin kokeilemaan!TÄYTE
meheviä taateleita (+ vettä)
banaania

KUORRUTUS
laadukasta tummaa suklaata

Valmista täyte. Survo taatelit sauvasekoittimella tahnaksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, jos massa on liian kuivaa. Ei haittaa vaikka joukkoon jää isompia paloja. Pilko banaani ohuiksi siivuiksi. Levitä taatelisurvosta baanisiivulle ja paina varovasti toinen siivu kanneksi. Laita jääkaappiin kylmenemään suklaan sulatuksen ajaksi. 

Valmista kuorrutus. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Valuta suklaata banaani-taatelipalojen päälle. Siirrä jääkaappiin tai pakastimeen.   4 kommenttia: