8.2.2016

BRUNSSI KOTONA

Valmistelimme kavereiden kanssa viikonloppuna rento ja värikäs brunssi kaverini kotona. Katoimme pöydän täyteen erilaisia herkkuja ja nautimme niistä useamman tunnin ajan samalla jutellen kaikesta. Tälläisiä brunssiaamuja pitää muistaa järjestää useamminkin! Paistoimme itse vohveleita ja munakkaita. Munakkaat muuten valmistuvat tosi kätevästi muffinssipellillä. Lisäksi olimme tehneet pieniin pilttipurkkeihin smoothieta. Herkutelimme myös croissanteilla. hedelmillä ja jugurttipannacotalla, kuplivaa unohtamatta.

Melkein nolottaa myöntää, että tämä oli itse asiassa ensimmäinen brunssi, jota itse valmistelen. Brunssin järjestely on yllättävän helppoa ja oikeastaan myös todella kivaa! Tulette varmasti näkemään keväämmällä toisenkin tai ehkä kolmannenkin brunssin, sillä niin paljon jäi vielä kivoja ideoita käyttämättä. Laitan lähiaikoina pannacotan ja munakkaiden reseptit blogiin.


BRUNSSI
Smoothie
Vohvelit hillolla ja kermavaahdolla
Croissant
Tuoreita hedelmiä
Feta-pinaattimunakkaat
Jugurttipannacotta







6 kommenttia:

  1. Nyt kyllä harmittaa, et on maanantai ja huomenna ei voi tehä yhtä herkullisen näköstä brunssia :'D Ehkä viikonloppuna sitten! Näyttää niiiin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo sanos muuta :D mut joo, viikonloppuna sitten taas! :)

      Poista
  2. Oi nami! viikonloppua odotellessa.. ;) !

    VastaaPoista
  3. Ihania herkkuja nam nam! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista