Sain pari päivää sitten Sara La Fountainilta hänen Intohimona ruoka -kirjansa. Halusin kokeilla jotakin kirjan ohjetta ja päätin tehdä suklaapopcorneja leffaillan kunniaksi. Kirja vaikutti todella hyvältä ja tulen varmasti tekemään jatkossakin sieltä jotain.
Tämä oli ensimmäinen kerta kun maustoin popparit muulla kuin suolalla =D...
ja täytyy myöntää, että nämä veivät kyllä kielen mennessään!
1ps mikropopcorneja, valmiiksi tehtyinä
130g tummaa suklaata
50g valkoista suklaata
Sulata valkoinen ja tumma suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita sulatetut suklaat hyvin keskenään ja kaada valmiiden popcornien päälle. Laita suklaalla kuorrutetut popcornit jääkaappiin niin, että suklaa kovettuu.
Jamjam Mumsmums!
Oi että, näitä täytyy kokeilla! :)
VastaaPoistatosi hyviä olivat! Valmistuskaan ei vienyt kauaa aikaa.
PoistaIhania leipomuksia sinulla, vesi herahti kielelle
VastaaPoistaMukava kuulla =D
PoistaUi jui, ku herkullisen näkösiä!! Muistan, ku joskus enne vanahaan kaupasa myytii suklaapoppareita, ne oli mun suosikkeja, pitäs varmaan kokkeilla nuita, tuliskohan sitte tyttömäine olo :D :D
VastaaPoistaJa onnia uuvelle blogille ja hienua, että oot löytäny näi mukavan harrastuksen, jonaki päivänä se tosiaa voi olla sulle iha ammattiki!
Ihana kuulla! Kiitos mukavasta kommentista:)
PoistaJos sulattaisi suklaata, kaataisi popcornien päälle ja odottaisi kovettavan suklaaksi. 8--)
VastaaPoistaTotta, se olisi myös hyvä ajatus :D
PoistaOlipas hyviä!
VastaaPoistaOi kiva, jos tykkäsit! :)
Poista