24.5.2016

KIRJA-ARVONTA: EMMAN MAKEAT PIIRAKAT

Emman makeat piirakat on kirja, josta löytyy kaikkea aina vaahtokarkkipiirakasta gluteenittomiin vaihtoehtoihin ja valmiista lehtitaikinasta valmistettaviin helppoihin leivonnaisiin, jokainen löytää varmasti mieluista leivottavaa. Kirjasta josta jokainen löytää varmasti mieluista leivottavaa. Piirakoiden ulkonäkö hipoo täydellisyyttä ja kaiken lisäksi Emma on itse kuvannut kirjan.  Kirja ei ole kuitenkaan vain kauniita kuvia ja leivonnaisia, vaan teknisenä puolena siinä perehdytään tarkasti myös kuvallisin ohjein täydellisten piirakkapohjien saloihin ja koristelutekniikoihin.
Jopelkästään kirjaa selaamalla saa inspiraation omaan leivontahetkeen. Kuka olisi keksinyt, että jäätelöä voi pursottaa kauniisti ja tehdä siitä piirakan? Tai miten olisi piirakkataikinasta valmistetut helpot ja näyttävät ruusut, jotka koristavat Luumugalettea. Entä miltä kuulostaisi esimerkiksi mustikkapiirakkatikkarit? Ihastuin muuten niihin ihan täysin, sillä piirakan pinnassa on upea tähdenlento kuvio! Minimuffinssivuoassa valmistetut kukan muotoiset passion-vadelmapiirakat menevät myös takuulla testaukseen. 

Tätä kirjaa haluaa selata aina vain uudestaan! 

Nyt sulla on mahdollisuus voittaa kyseinen kirja. Kerro mulle tämän postauksen kommentiosioon, miksi juuri sä haluaisit voittaa Emman makeat piirakat -kirjan. Arvon voittajan vastanneiden kesken keskiviikkona 1.6.! Jätäthän sähköpostiosoitteen, jotta saan yhteyden voittajaan. 

Kirjat saatu kustannusyhtiö Docentolta.

75 kommenttia:

 1. Koska leivontakirjoja ei voi koskaan olla liikaa! <3
  roosaarg@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tämä kirja on minun eikä kenenkään muun! Minulla on kaikki aikaisemmatkin Emman kirjat ja tämän minä haluan kirjahyllyyni.

  VastaaPoista
 3. Veljen syntymäpäivä, hän saa kirjan lahjaksi jos voitan.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kirjan voittaminen olisi mahtava juttu, koska haluaisin leipoa tulevan kesän juhliin ihania piirakoita, mutta inspiroivat ohjeet puuttuvat. :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Haluaisin leipoa enemmän, mutta hyvien ohjeiden löytäminen on välillä hankalaa! Tämä voisi ratkaista sen ongelman :)

  h_lo (ät) netti.fi

  VastaaPoista
 6. Oon tosi huono kokeilemaan uusia reseptejä, teen aina yleensä vaan mokkapala- tai mustikkapiirakkaa, perus pullaa tai suklaamuffinseja. Tuo kirja kuulostaa niin kivalta, että alkoi heti tehdä mieli kokeilla noita reseptejä! Enää kirja puuttuu. :)

  sonyhilu@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Hyllystä löytyvien leivontakirjojen reseptit on jo aika pitkälti testattu, joten uudet ideat tulisivat tarpeeseen :)

  ellipsi97@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Uusia ideoita kesän juhliin. Ja ihan ensimmäiseksi juhlitaan valmistuvaa putkiremonttia, silloin on herkut paikallaan.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Sukulaistyttö valmistuu kondiittoriksi. Mikäs olisi parempi lahja tuoreelle kondiittorile.

  VastaaPoista
 10. Ai se sähköposti; mustankissantytar@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Kiinnostaisi tuo kirja erityisesti siksi, kun sisältää myös gluteenittomia ohjeita! :) Toki muutkin ohjeet ovat tarpeen, kun haluan yrittää opetella leipomaan enemmän vierasvaraksikin. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Olisi kiva kokeilla aivan uusia reseptejä. Olen niin jumahtanut samoihin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 13. Mikä olisikaan parempi valmistujais- ja syntymäpäivälahja itselleni. Samalla saisi inspiraatiota juhlatarjottaviin! :)

  kimatim@utu.fi

  VastaaPoista
 14. Haluan koko ajan kehittää itseäni leivonnassa, ja kirjat suuressa kulutuksessa. Tämä teos kiinnostaa paljon.:) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ihan mielettömän ihana kirja ja tulisi kyllä käyttöön.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Antaisin tämän lahjaksi miniälleni, joka on nytt kovin innostunut leipomiseen.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Tämä kirja tulisi ehdottomasti tarpeeseen, piirakat ovat nimittäin sellaisia, joissa en osaa uudistua. Teen aina niitä samoja vanhoja piirakoita, ja nimenomaan makeat piirakat kaipaisivat uudistusta. emmi.kivikoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihan itelle haluaisin....samoja ohjeita pyörittelen, välillä motivaatiota odotellen .. Tämä kirja antaisi paljon
  -uskon!

  VastaaPoista
 19. Yleensä kieltäydyn kaikista keitto- ja leivontakirjoista, koska niistä löytyy yksi tai kaksi reseptiä, joita kokeilee ja sitten kirja jää keräämään pölyä. Tämä leivontakirja on ihan toisenlainen! Kaikki nuo mitä listasit, kuulostaa niin herkulliselta ja vaikuttaa siltä, että mukana on myös jotain tosi kivoja vinkkejäkin :)
  salriella ät gmail.com

  VastaaPoista
 20. Täällä yksi piirakkafani joka olisi ikionnellinen tästä kirjasta! <3 Erityisesti gluteenittomat ohjeet kiinnostaisi! Tilausleivontaa harrastavana olisi hienoa kokeilla uusia, varsinkin gluteenittomia reseptejä kun edelliset on koluttu jo kymmenet kerrat läpi. Yksi Emman aiempi kakkukirja löytyy hyllystä, uskon että tämäkin kirja olisi visuaalisesti yhtä inspiroiva <3

  siniduulia@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olen kevään aikana tykästynyt leivontaan. Kaipaan lisää opastusta ja neuvoja leivonnan saloihin, joten kyseinen kirja toisi varmasti uusia ideoita ja vinkkejä, joiden avulla voisin kehittyä kohti unelmiani. <3

  sirpu@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Koska ois niin ihana yllättää anoppikokelas kesän vierailulla jollain aivan uudella ihanalla gluteenittomalla ohjeella ♡♡
  pia.julkunen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Koska ois niin ihana yllättää anoppikokelas kesän vierailulla jollain aivan uudella ihanalla gluteenittomalla ohjeella ♡♡
  pia.julkunen@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Tää kirja olis niin ihana voittaa! :) kirjan avulla kokeilisin uusia täyte vaihtoehtoja piirakoihin ja saisin lisä inspiraatiota koristeluun :>

  essi.vahasantanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Rakastan leipomista, mutta minua kyllästyttää etsiä netistä ohjeita ja inspiraatiota. Haluaisin omistaa enemmän leivontakirjoja, mutta niitä ei koskaan tule jostain syystä ostettua. Olisi ihanaa oppia leipomaan vähän monimutkaisempia leipomuksia, kuten erilaisia piirakoita. Myös gluteenittomat piirakat kiinnostavat, sillä suvussani on paljon gluteiinitonta ruokavaliota noudattavaa ihmistä :)
  Minttu.rasanen@live.fi

  VastaaPoista
 26. Olen 13v tyttö ja olen kiinnostunut leipomisesta. Haluaisin kirjan, koska niitä on mukava selailla ja saada inspiraatiota. Ja nyt kun kesäkin on jo lähellä ja ei ole koulua, on aikaa tehdä enemmän.
  alina.peltola@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Koska leivon aivan liian vähän piirakoita!
  rleego.rk (at) gmail.com

  VastaaPoista
 28. Siksi koska olen juuri aloittanut leipomaan ahkerammin! Tarkoitan siis, että leiponut olen pienen ikäni, mutta kondiittorin ammatti on alkanut kiinnostaa todenteolla. Joten treeniä erilaisiin leivoksiin ja leivonnaisiin tarvitaan jos mielii joskus alalle ;)
  linahaapalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Koska reseptikirjoja ei voi koskaan olla liikaa :)! Kauniit reseptikirjat inspiroivat jo pelkillä kuvilla.


  Sonja.ilanen@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Koska reseptikirjoja ei voi koskaan olla liikaa :)! Kauniit reseptikirjat inspiroivat jo pelkillä kuvilla.


  Sonja.ilanen@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Koska reseptikirjoja ei ole ikinä liikaa, ja kakkujen ja makeiden koristelu on aina niin ihanaa ja inspiroivaa. Olisi mahtavaa saada uusia ideoita ja oppia kirjasta uusia tekniikoita koristeluun.

  Lehtimaki.janina@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Leivontakirjoja ei voi olla koskaan liikaa ja kirja vaikuttaa muutenkin niin ihanalta! :3
  essiargillander@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kirja olisi kiva voittaa, koska aiemmat Emman kirjat ovat ihania, ja tämäkin vaikuttaa sellaiselta.

  kayttaja345@suomi24.fi

  VastaaPoista
 34. Kirjahyllystä ei löydy vielä yhtään leivontakirjaa 😌
  ojalaanniina@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta! Makeat piirakat on melkein suurin osa-alue mitä leivon. veera-96@outlook.com

  VastaaPoista
 36. Olisi ihana saada uusia reseptikirjoja, jos vaikka innostuisin kokeilemaan uusia reseptejä. :)
  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Olisi ihana saada uusia reseptikirjoja, jos vaikka innostuisin kokeilemaan uusia reseptejä. :)
  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Piirakoita tulee tehtyä useinkin,mutta uusia reseptejä kaipaisin.
  malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Inhoan ruoanlaittoa, mutta rakastan leipomista, joten tämä kirja olisi minulle juuri passeli! :)

  annamariakaroliina ä hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Emman kirjat, niiden kuvat ja ennen kaikkea reseptit ovat niin ihania :) erja.renko@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Rakastan leipomista ja leivonkin useamman kerran viikossa. Leipominen on minulle terapeuttista tekemistä, josta tulee hyvä mieli.
  Pääasiassa käyttämäni reseptini ovat otettu netistä, lehtileikkeistä tai vanhasta kotsankirjasta, joten olisi kiva omistaa kaunis leivontakirja, josta voisi oppia uusia tekniikoita ja saada uusia ideoita leivontaan.

  jasmin.teresa@suomi24.fi

  VastaaPoista
 42. Nuo laittamasi kuvat saivat minut haluamaan tämän kirjan! :)

  iida.takkula@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Emmalla on niin kauniita kuvia, että niistä on pakko inspiroitua! Ja ohjeet ovat aina herkullisia. Olisi tosi ihana saada tämä taideteos itselle. :) kakkumonsteri1 at gmail.com

  VastaaPoista
 44. Emman kakut ja kaikki leivonta tuotteiden ulkonäkö ovat niin klassisen pelkistettyjä ja ihania! Ja sellaisia joita on pakko kokeilla! Sen vuoksi haluan kirjan omakseni!
  johanna.perttu(a)dnainternet.net

  VastaaPoista
 45. Innokkaana ja melko osaavana kotileipurina nautin ruokakirjojen selaamisesta ja inspiraation hakemisesta. Nyt lapsetkin ovat innostuneet kokeilemaan taitojaan keittiössä ja ovat ilokseni oppineet internetin lisäksi etsimään reseptejä myös kirjoista. Niitä ei siis koskaan voi olla liikaa!
  Pia
  blackbridge16 ä gmail.com

  VastaaPoista
 46. Näyttää niin herkulliselle, että ehdottomasti mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Näyttää niin herkulliselle, että ehdottomasti mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Näyttää niin herkulliselle, että ehdottomasti mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Liian usein tulee tehtyä samoja leivonnaisia ja herkkuja. Netistä bongailee ruokablogeista uusia reseptejä ja ne unohtuu testaamatta kun ne katoaa netin uumeniin. Kirja on aina kirja, ja reseptit löytää heti omasta kaapista. ehdottomasti mukaan siis arvontaan :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Koska leivontainnostukseni on valtava ja tuo kirja näyttää niin ihanalta :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tykkään leipoa ja kokeilla erilaisia ohjeita! Tuo kirja näyttää ihanalta! inka.nissila[at]gmail.com

  VastaaPoista
 52. Oon kyllä semmonen munaaja leipomisessa, että hyvien piirakkapohjien salojen tunteminen ei olis pahitteeksi. Ja nyt vielä kesän korvalla opiskelujen jäädessä lomalle mitäs sitä muutakaan tekisi kuin leipoisi itelle ja kavereille, ihanan näkösiä leivoksia näyttäs kirja pitävän sisällään! ;)

  venla.aaltonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 53. Saisin uusia ideoita kesän juhliin 😊

  VastaaPoista
 54. Edelliseen viestiin vielä sähköpostin lisäys: tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 55. Kirja vaikuttaa visuaalisesti todella kauniilta, mutta erityisesti kiinnostaa Emma Iivanaisen tekniset vinkit leivontaan. Olen seurannut hänen blogiaan muutaman vuoden ajan ja täytyy sanoa, että hänen kakkuluomuksensa ovat upeita! Joten mielenkiinnolla selailisin, miten kauniita piirakoita hän on loihtinut.

  tuutikki91@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Leivontakirjat ovat ihania katseltavia, vaikkei niistä välttämättä leipoiskaan. Ideoita aina saa. Emman kirjasta varmaan löytyisi kokeiltavaakin. :) leena-muori@suomi24.fi

  VastaaPoista
 57. Pidän leipomisesta, mutta usein tulee tehtyä kaikkea samoilla vanhoilla resepteillä. Tästä kirjasta saisi varmasti monta uutta piirakkaa leivottavaksi, joita kelpaisi kesällä tarjoilla vieraille!
  sähköposti: henskyyy@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Haluaisin voittaa kirjan, koska kirjassa hyvät ohjeet pysyvät tallessa. Saukkomartta@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Saisi hyviä ideoita ja uutta innostusta leipomiseen kun saisi hyllyyn uuden inspiraation lähteen :) tai näin ainakin haluan uskoa!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Inspiraatiota kesän juhliin leipomiseen, ylioppilasjuhlat, kahet valmistujaiset ja rippijuhlat, pitää jonkun verran mielikuvitusta olla jo :D
  saana.pitkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Leivontaan liittyviä kirjoja ei voi koskaan olla liikaa! Kauniisti koristellut piirakat kiinnostavat kovasti, koska yleensä niiden koristeluun ei tule panostettua. Kirja tulisi siis tarpeeseen! :)
  e.k.lidstrom@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Haluaisin Emman uuden kirjan, koska pidän hänen muistakin kirjoista.
  kayttaja1234@suomi24.fi

  VastaaPoista
 63. Leivonta kirjat ovat ihania! :) kipa89@windowslive.com

  VastaaPoista
 64. Meillä on miehen kanssa diili, että minä leivon ja hän kokkaa. Tällainen entinen leivontaa kammoksuva on löytänyt jostain sen kipinän ja kaikki kotoa löytyvät (vähäiset) kirjat on kahlattu läpi. Kaipaan leivonnassa vähän mummolatunnelmaa, keittiöstä pitää löytyä räsymatto ja ihan oikea kirja josta seurata reseptiä- mummon vanha reseptivihko rocks! En ole vielä ihan digiaikaan päässyt näissä asioissa. Tässä kirjassa visuaalinen puoli on todella upeasti toteutettu enkä malttaisi odottaa päästä kokeilemaan reseptejä!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Leipominen on ihanaa, ja leivontakirjojen selailu on melkein yhtä ihanaa! Usein käperryn sohvalle selailemaan leivontakirjojeni ihania kuvia ja ohjeita! :) Tällä hetkellä uudet ideat olisivat erittäin tervetulleita, sillä kesäkuussa on tiedossa valmistujaiset, synttärit ja monet illanistujaiset :)
  Anna.bbrander@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Kirja vaikuttaa kivalta, ja siinä on varmasti paljon hyviä piirakkareseptejä.

  kayttaja567@suomi24.fi

  VastaaPoista
 67. Antaisin kirjan miehelleni, joka loihtii usein herkullisia leivonnaisia maisteltavaksi. Tästä kirjasta hän saisi uusia ideoita kokeiltavaksi.
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 68. JasKirja tulisi itselleni käyttöön. En ole paljon piiraita leiponut ja saisin tuoreita uusia ideoita ���� jasmiina.jussila95@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Leipominen on niin ihanaa puuhaa ja tykkään selailla eri leipomiskirjoja! hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Olen todella huono tekemään jälkiruokia, en vain yksinkertaisesti saa aikaiseksi :) Ehkä tämä kirja toisi minulle vähän inspiraatiota :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Kirja näyttää kauniilta ja etenkin odotan gluteenittomia ohjeita :)
  fabxxjo at yahoo piste com

  VastaaPoista
 72. Olen ihastellut kyseistä kirjaa jo kauan mutten ole itse ostanut. Selailujen perusteella on kyllä ihana kirja!

  VastaaPoista
 73. Koska en raaski ostaa, jos petyn! ;)

  VastaaPoista


 74. Olin todella epätoivoinen saadakseni mieheni takaisin. Halusin dramaattisen muutoksen ja ajattelin, että taika voisi olla ratkaisu. Keskusteltuasi ratkaisusta {{{{Robinsonbuckler11@gmail.com}}}}, hän antoi minulle toivoa, että hän palauttaa avioliittoni. Olin varma, että hän todella saa mieheni palaamaan kotiin, ja hän teki! On upeaa, mitä Robinson.buckler on tehnyt hyväkseni. hänen apunsa on korvaamaton! En tiedä mitä olisin tehnyt ilman yhteyttä:________, Hän tekee työnsä niin hyvin, että hän on organisoitunut ja erittäin toimiva, uskon, että hän on paras loitsuntekijä, johon voin luottaa rakkausloitsun suhteen, olin tyrmistynyt että hänen loitsunsa toimivat Kiitos! Jumalan siunausta, otin häneen yhteyttä hänen sähköpostiosoitteensa kautta Hanki entinen poikaystäväsi/tyttöystäväsi takaisin! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  (1) Jos haluat exäsi takaisin.
  (2) jos näet aina pahoja unia.
  (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
  (4) Haluat naisten/miesten juoksevan perässäsi.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Voita oikeudenkäynti
  (7)Haluat sitoa miehesi/vaimosi olemaan sinun ikuisesti.
  (8) Jos haluat lopettaa avioerosi.
  (9) Avioliittoapu
  10) Erektiohäiriöt
  (11) Herpes-hoito
  (12) Fibroidin hoito

  VastaaPoista