17.5.2016

PULLATOASTIT VOHVELIRAUDALLA

Mun oli tarkotus viime lauantaina julkaista video teille, mutta oon tällä hetkellä toipilaana kotona ja voimat ei rittäny editoinnin viimeistelyyn, muutenkin osa postauksista tulee nyt hetken aikaa ajastettuina. Ensi viikon lauantaista lähtien laitetaan kuitenkin joka viikkoinen video kehiin, lupaan sen.

Tänään jaan teille herkun, johon tarvitset vain pullaa, nutellaa ja mansikoita! Me tehdään aina silloin tällöin paahtoleivästä toasteja, jotka täytetään esim. juustolla, kinkulla, tomaatilla ja basilikan lehdillä. Täyttämisen jälkeen ne paistetaan vohveliraudalla rapeaksi. Halusin kokeilla tuota samaa ideaa makeilla raaka-aineilla ja voin sanoa, että todellakin toimii! Mansikoiden sijasta banaanit voisivat toimia myös loistavasti. Ei hullumpi ilta- tai aamupala, jos haluaa vähän luksusta, aikaa tähän menee vain 5 minuuttia! 

PULLATOASTIT
pullasiivuja
nutellaa
tuoreita mansikoita

Ota kaksi siivua pullaa ja levitä runsaasti nutellaa pullien pintaan. Leikkaa mansikka siivuiksi ja asettele pullasiivun päälle. Paina pullasiivut vastakkain niin, että täytteet jäävät sisään.

Paista vohveliraudalla kunnes pinta on saanut kauniin värin ja se on rapea. Voit paistaa toastit myös leivinpaperin välissä, jotta vohvelirauta ei likaannu valuvasta nutellasta. Paina vohvelirautaa paiston aikana, jotta pullatoastista tulee litteä ja siivut painautuvat toisiinsa kiinni. Kääri voipaperiin ja  herkuttele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti