8.5.2016

UUSIA JUTTUJA - MITÄ JUURI SÄ HALUAT?

Nyt on aika ottaa uusia askeleita ja muuttaa blogia hieman. Haluan tehdä pienestä blogistani säännöllisemmän ja sisällöltään laadukkaamman ja monipuolisemman. Mietin jonkun aikaa, miten haluan jatkossa tehdä blogia ja tästä lähtien saattekin viikolla tiettyinä päivinä erilaisia postauksia. Lisäksi mukaan tulee myös vinkkejä ja muuta kivaa :)

Homma menee siis näin:
Esittelen teille aina tiistaisin jonkun helpon ja nopean max 30 min valmistettavan makean tai suolaisen leivonnaisen/ruuan. Se voi olla myös silloin tällöin vinkki tai jokin muu hyödyllinen tieto leivontaan liittyen. Lauantaisin pääsette taas kurkistamaan video-osioon, jossa leivon teille jotain herkullista videon muodossa. Miltä kuulostaa? Olen suunnitellut tekeväni myös juttua mun suosikkikahviloista ym.

Ja nyt on teidän vuoro vaikuttaa. Kerro mulle Instagramissa, Facebookissa tai blogin kommenteissa, mitä juuri sä haluat nähdä blogissani! Se voi olla joku, johon kaipaat reseptiä tai muuten vain apua. Se voi liittyä leivontaan, kahviloihin, videoihin tai johonkin muuhun, mikä just suo kiinnostaa!


Aurinkoista viikonloppua ja hyvää äitienpäivää, palataan pian! 


7 kommenttia:

 1. Rakastan katsoa youtubesta lyhyitä ja ytimekkäitä leivontavideoita! Joten sellaisia olisi kiva katsella täälläkin. Tarkoitan lyhyillä ja ytimekkäillä siis sellaisia jossa ei pulista turhia ja se on leikattu niin että katsoja pysyy kärryillä eikä tarvitse odottaa kauaa seuraavaa vaihetta, u know :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Lina! Mulla onkin luvassa paljon uusia juttuja videoiden puolella ja tarkoitus olisi juurikin tehdä niistä lyhyitä ja ytimekkäitä :) Kiva, jos sellaiset kiinnostaa! Mukavaa päivää sulle :)

   Poista
 2. Amerikkalaiset leivonnaiset kiinnostaa, oon niin laiska kääntämään reseptejä, kun ne on yleensä grammoina... :)
  Teya

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveestasi :) Tulossa on varmasti jossain kohtaa amerikkalaisia leivonnaisia :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kivoja uudistuksia tulossa! :) mulla ei oo mitään erityisiä toiveita, kaikki käy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jää seurailemaan ja katsomaan mitä kaikkea on luvassa :)

   Poista