23.12.2016

LUUKKU 23 - PIENET SUKLAAJUUSTOKAKUT

Herkullisten pienten juustokakkujen pohjana on Oreo-murskaa ja täytteenä suklaalla ja Nutellalla maustettua täyteläistä tuorejuustoseosta. Juustokakut paistetaan muffinssivuoissa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen ne voi herkutella heti kuumana tai antaa jäähtyä jääkaapissa rauhassa seuraavaan päivään. Herkkua!
POHJA
100 g oreoita
2 rkl voita

TÄYTE
100 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g ranskankerma
1 dl Nutellaa
2 kananmunaa
2 rkl sokeria

suklaahippuja

Valmista pohja. Laita oreot ja voi monitoimikoneeseen leikkuuterän kanssa. Anna koneen käydä kunnes keksit ovat hieno murua. Laita paperiset muffinssivuoat muffinssipellin koloihin. Painele keksimurua tasaisesti vuokien pohjalle. Jätä odottamaan täytteen valmistuksen ajaksi.

Valmista täyte. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Laita kaikki täytteen ainekset samaan kulhoon ja sekoita vatkaimella nopeasti tasaiseksi (voit myös käyttää samaa kulhoa ja leikkuuterää, jota käytit pohjan tekoon). Lusikoi täyte pohjien päälle ja ripottele pinnalle suklaahippuja. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia, täyte saa olla hieman tutisevaa keskeltä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti