18.12.2016

LUUKKU 18 - SUKLAANAPIT

Suklaanapit on kiva ja helppo tapa valmistaa kuumaa suklaajuomaa ja myös loistava idea pakattavaksi erimakuisia nappeja sellofaanipussiin tai rasiaan ja antaa toiselle. Kukapa ei rakastaisi herkutella kuumalla kaakaolla, niin ja voihan nämä popsia ihan sellaisenaankin! Suklaanapit toimivat ihan samaan tapaan kuin suklaalusikatkin ja toki näihinkin voi halutessaan upottaa lusikan tai tikun, jolla saa sekoitettua juomaa kivasti. 

Makuja on ihan rajaton määrä lakritsista, suolaan ja piparminttuun. Omaksi suosikiksi nousi tummaan suklaaseen lisätty kaneli ja kardemumma <3 Nämä voi tehdä myös silikonisiin konvehtimuotteihin pienten foliovuokien sijaan. 

Suklaanapin voi sulattaa kuumaan maitoon tai halutessaan niiden avulla saa hauskasti makua kotona tehtyyn erikoiskahviin :)

SUKLAANAPIT
erilaisia suklaita

lisukkeita kuten: 
mariannerouhetta
vaahtokarkkeja
kanelia ja kardemummaa
suolaa
pipareita

pieniä foliovuokia tai silikonisia konvehtimuotteja

Valmista suklaanapit. Sulata suklaat ja  temperoi halutessasi. Kaada suklaat muotteihin/vuokiin ja lisää pinnalle haluamiasi makuja. Anna jähmettyä jääkaapissa. Sulata valmis suklaanappi kuumaan maitoon tai kahviin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti