1.12.2016

LUUKKU 1 - VAAHTOKARKKITIKKARIT

Tänään lähti käyntiin mun blogihistorian ensimmäinen joulukalenteri. Oon aika innoissani tästä, toivottavasti tekin ootte! Päivittäin blogiini avautuu uusi luukku, josta löytyy niin lahjavinkkejä ja muita joululeivonnaisia rutkasti.

Tänään joulukalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy hauskat vaahtokarkkitikkarit. Ne voi pakata sellofaaniin ja antaa lahjaksi tai kauniisti koristellun vaahtokarkin voi ottaa pois tikusta ja tipauttaa vaikka kuumaan kaakaojuomaan!

VAAHTOKARKKITIKKARIT
jäätelötikkuja/pahvipillejä/piparminttitankoja
jättivaahtokarkkeja
suklaata
strösseleitä/murskattuja karkkeja/ pipareita/pakastekuivattuja marjoja ym.

Työnnä varovastii vaahtokarkit tikkuihin/pilleihin tai piparminttutankoihin. Sulata suklaa ja temperoi se halutessasi ((ohje täältä). Dippaa vaahtokarkkien päät sulatettuun suklaaseen ja sen jälkeen haluamaasi strösseliin ym. Jätä valmiit tikkarit kovettumaan leivinpaperin päälle. 

Emman makea joulu -kirjan voittaja on nyt arvottu ja voitto osui nimimerkille Siinatar. Onnea! Voittajaan otetaan yhteyttä :)


4 kommenttia:

  1. Me ollaan tehty vähän samalla idealla vastaavia herkkuja, mutta jätettiin tikku pois. Tosi hyviä olivat. :P Kiva jäädä seuraamaan mitä sun luukkujen takaa paljastuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on mun mielestä tosi kivoja ja totta, tikkuja ei edes välttämättä tarvita :) Kiva kuulla, toivottavasti tykkäät :)

      Poista